Project informatie

  • Project: Rietvelddreef te Barendrecht
  • Dakkapel: Voor- en achterzijde plus complete zolderverbouwing
  • Uitvoering: Wit met antraciet, Keralit potdeksels op de zijwangen
  • Bouwjaar: 2020

Dakkapel Barendrecht

Op de Rietvelddreef in Barendrecht zijn een tweetal dakkapellen geplaatst, een dakkapel van 456 centimeter aan de achterzijde, verdeeld in een tweetal kamers, en een dakkapel aan de voorzijde van 315 centimeter.

Beide dakkapellen zijn uitgevoerd in een combinatie van wit en antraciet en voorzien van Keralit potdeksels op de zijwangen en het blindpaneel tussen beide kamers aan de achterzijde.

Doordat de klant heeft gekozen voor de verdiept profiel kozijnen en beide dakkapellen 175 centimeter hoog zijn, is het eindresultaat om jaloers op te zijn.

De zolder werd tot het plaatsen van de dakkapellen niet gebruikt en de klant is voor een totale zolderverbouwing gegaan waarbij wij eveneens de wanden op de zolder hebben geplaatst, voorzien van stalen kozijnen met opdekdeuren en een volledige vliering boven de gecreëerde kamers.
De vliering is bereikbaar gemaakt met een vlizotrap en de gehele zolder voorzien van nieuwe elektra, inbouwspots, diverse dubbele stopcontacten en een led lamp met bewegingssensor op de vliering.

Na het plaatsen van de dakkapellen en de complete zolderverbouwing is de complete zolder voorzien van stucwerk en is het werk – naar volle tevredenheid – opgeleverd.